Kategorie
 
 
 
 
Knihy > Gastronomie, nápoje > Kuchárske knihy > Slavná vejce - Edice Apetit
 

Slavná vejce - Edice Apetit

Dostupnost
Dostupnost: Skladom
399,00 CZK Vaše cena: 369,00 CZK
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:164
VäzbaVäzba:pevná
Rozmery - šírkaRozmery:210
Rozmery - výškaRozmery:240
JazykJazyk:český
ISBNISBN:9788088409731
Mesiac vydaniaMesiac vydania:03
Rok vydaniaRok vydania:2024

Popis titulu

Slavná vejce - Edice Apetit

 

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například francouzská omeleta či crème brûlée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí.

 

Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Be-nedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

 

V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní.

 

Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky.

 

 

 

V kuchařce Slavná vejce najdete tyto kapitoly:

· Věhlasná vejce

· Malá vejce

· Velká vejce

· Mazaná vejce

· Sladká vejce

· Servis

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze