Kategorie
 
 
 
 
 

Zvěřina - Jak na to

Vydavatel:Vašut
Dostupnost
Dostupnost: Skladom
199,00 CZK Vaše cena: 189,00 CZK
:
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:64
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:168
Rozmery - výškaRozmery:200
JazykJazyk:český
ISBNISBN:9788075412553
Rok vydaniaRok vydania:2022

Popis titulu

Zvěřina - Jak na to

 

Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze