Kategorie
 
 
 
 
Knihy > Gastronomie, nápoje > Kuchárske knihy > Domácí zpracování zvěřiny
 

Domácí zpracování zvěřiny

Vydavatel:Vašut
Dostupnost
Dostupnost: Dodací lhůta: na objednávku
249,00 CZK Vaše cena: 235,00 CZK
:
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:88
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:165
Rozmery - výškaRozmery:235
JazykJazyk:český
ISBNISBN:9788075412393
Rok vydaniaRok vydania:2021

Popis titulu

Kniha Domácí zpracování zvěřiny

 

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa. Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny – nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze