Kategorie
 
 
 
 
Časopisy > Apetit Veggie! 01/2019
 

Apetit Veggie! 01/2019

Vaše cena: 84,90 CZK
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:114
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:230
Rozmery - výškaRozmery:295
JazykJazyk:český
Voliteľný stavVoliteľný stav:Titul je vypredaný
Mesiac vydaniaMesiac vydania:04
Rok vydaniaRok vydania:2019
ISSNISSN:24647780
PeriodicitaPeriodicita:špeciál

Popis titulu

Časopis Apetit Veggie! 01/2019

 

První letošní číslo Apetit veggie! je tu. Těšte se na pestrobarevné misky nabité energií a vitaminy. Jsou nejen krásné na pohled, ale i neuvěřitelně dobré a hlavně praktické. Do jedné supermisky si totiž poskládáte kompletní snídani, oběd nebo večeři ve vyváženém poměru živin i surovin. Supermisky mají samá plus: rychlou přípravu, použité sezonní suroviny, ale hlavně nekonečnou variabilitu – takhle chcete jíst pořád!

Vegetariánská snídaně
Den můžete začít zářivě barevnou smoothie miskou s ovesnými vločkami, špenátem, ovecem a chia semínky. Anebo se hned po ránu rozmazlete teplým jídlem a dopřejte si slané palačinky se sýrem a bylinkami nebo jáhlovo-grapefruitovou kaši.

Vegetariánské a veganské recepty
Další fantastické sladké i slané kombinace, které se hodí k snídani a svačině, najdete přímo v kapitole věnované supermiskám. Tím jejich možnosti ovšem nekončí: vyzkoušet mimo jiné můžete Japonskem inspirovanou misku s omeletou, jarní misku v thajském duchu se šťovíkem, veganskou New Age misku, letní miska se zeleninovými špagetami s kešú zálivkou a křupavými špalíčky tofu, podzimně laděnou vydatnou misku s kroupami a houbami nebo zimní tuřínovo-kadeřávkovou misku.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze