Myslivost č.01/2021 (e-vydanie)
Popis titulu
1. elektronické číslo časopisu Myslivost v roku 2021 prináša:
Str. 5 Míjení času
Štěpán Neuwirth
Str. 8 Belgie eradikovala africký mor prasat
Miloš Ježek
Str. 10 Musíme se umět domluvit nejen mezi myslivci a zemědělci
Jiří Kasina, Aleš Pícha
Str. 12 Zvedněme hlavy a bojujme za zachování důstojnosti české myslivosti
Jiří Červenka
Str. 14 V zájmu lesa, zvěře i návštěvníků lesa
iří Kasina
Str. 18 Výživa a potravní nároky volně žijící zvěře
Martin Mohelský
Str. 24 Problematika léčení střečkovitosti srnčí zvěře v roce 2020
Alfred Hera
Str. 28 Parazitární onemocnění srnčí zvěře ve vztahu k růstu a kvalitě srnčích parůžků
Pavel Scherer
Str. 32 Zbloudění dravců, radiotelemetrie a telemetrie GPS
Luboš Kousal
Str. 36 Význam dodržování některých důležitých zásad spojených s lovem spárkaté zvěře
Koloman Ferjentsik
Str. 38 Naháňky z pohledu kvality a hygieny zvěřiny
Miroslav Vodňanský
Str. 40 Jak správně zacílit prase divoké na naháňce
Martin Helebrant
Str. 48 Jak je to ve skutečnosti se zabezpečením ovcí před vlkem ze strany chovatelů?
Tomáš Havrlant
Str. 50 Geneze rodu motáků
Ivan Kunstmüller
Str. 54 Lov křepelek v Chorvatsku
Jan Galusek
Str. 56 Jaký byl rok 2020 pro Katedru myslivosti a lesnické zoologie FLD ČZU v Praze
Vlastimil Hart
Str. 58 Na omezení legálního držení zbraní nevidím nic pozitivního
Tomáš Zdechovský
Str. 60 Zaměřovací dalekohled FOMEI Foreman 1,7-10x42
Martin Horálek
Str. 63 Šikovný pomocník FENIX HM61R Amber
Josef Drmota
Str. 66 Laserové dálkoměry NIKON Prostaff 1000 a Monarch 2000
Martin Helebrant
Str. 70 Termovizní přístroje HIKMICRO (HIKVISION)
Josef Drmota
Str. 72 Puškařem v kuchyni
Martin Brožek
Str. 75 Uživatelský test YUKON Sightline N475S
Martin Valenta
Str. 78 Mistři puškařského řemesla
J. Pelc
Str. 80 Dámy na lovu I.
Michal Císařovský
Str. 82 Kouzelný barevný svět
Jiří Kasina
Str. 94 Co se všechno může stát...
Jaroslav Šprongl
Str. 104 Jak se psi učí aneb Ještě trochu teorie
Lucie Kolouchová
Str. 108 malý Adept myslivosti Myslivecká zoologie - Savci/potrava
Stanislav Ošťádal