Kategorie
 
 
 
 
Knihy > Příroda > Záhradkárstvo, pestovanie > Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení
 

Nakládáme zeleninu - Zdravě, rychle, chutně pomocí mléčného kvašení

Vydavatel:Grada Publishing
Dostupnost
Dostupnost: Dodací lhůta: do 14 dnů
349,00 CZK Vaše cena: 330,00 CZK
:
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:120
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:170
Rozmery - výškaRozmery:240
JazykJazyk:český
ISBNISBN:978-80-247-5785-8
Rok vydaniaRok vydania:2016

Popis titulu

Bakterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze