Kategorie
 
 
 
 
Časopisy > Gastronomie > Apetit špeciál - Pasta & pizza 2020/01
 

Apetit špeciál - Pasta & pizza 2020/01

Vaše cena: Zjistit cenu
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:100
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:210
Rozmery - výškaRozmery:297
JazykJazyk:slovenský
Voliteľný stavVoliteľný stav:Titul je vypredaný
Mesiac vydaniaMesiac vydania:03
Rok vydaniaRok vydania:2020
ISSNISSN:1214-5599
PeriodicitaPeriodicita:špeciál

Popis titulu

 Apetit špeciál - Pasta & pizza 2020/01

 

Na 100 stranách nájdete 107 vyskúšaných receptov a tipov na cestoviny a pizzu.

 

Dnešní doba je neúprosně uspěchaná a čas je nedostatkové zboží. Člověk pro samou práci pomalu ani nemá chvilku na vaření. Naštěstí jsou tu TĚSTOVINY! Pokrm, který může být hotový do deseti minut. Pokrm, na jehož přípravu stačí jen pár základních surovin. Pokrm, který zvládnete, i když vůbec nestíháte... Tak třeba v době uzávěrky si v naší redakční kuchyni pravidelně děláme špagety aglio e olio anebo fettuccine s mascarpone a citronem – omáčku stačí zamíchat a podávat. Geniální! Na stole tak zavoní oběd dřív, než by nám do práce přinesli pizzu z pizzerie na rohu... O víkendech pak rozmazlujeme sebe i své nejbližší sofistikovanými dobrotami, jako jsou domácí ravioly nebo lasagne. Možná si říkáte, proč ztrácet čas výrobou domácí pasty, když se dá snadno koupit, ale výhod to má hned několik. Za prvé – nepotřebujete k tomu nic víc než mouku, vejce a olivový olej, a za druhé – samotná příprava je skvělý relax. A výsledek stojí za to!

 

Proto jsme pro vás připravili speciál plný receptů na těstoviny – bleskové i zapečené z trouby, italské gnocchi a křupavou pizzu, ale i naše české nudle s mákem či šunkofleky. Všechny jsme je vyzkoušeli a vyladili k dokonalosti. Tak ať se vám podle nich dobře vaří a ať vám chutná!

Jedná se o reedici – tedy opětovné vydání – speciálu Pasta & pizza z roku 2015! V druhém vydání z března 2020 jsme nic nepřidali, ale ani neubrali, takže ve speciálu opět najdete všechny své oblíbené recepty, triky a tipy tak, jak vyšly před pěti lety.  

Dobrou chuť přeje Apetit!

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze