Kategorie
 
 
 
 
Knihy > Gastronomie, nápoje > Kuchárske knihy > Uzení, nakládání a konzervování masa
 

Uzení, nakládání a konzervování masa

Vydavatel:Grada Publishing
199,00 CZK Vaše cena: 189,00 CZK
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:125
VäzbaVäzba:mäkká (brožovaná)
Rozmery - šírkaRozmery:170
Rozmery - výškaRozmery:235
JazykJazyk:český
ISBNISBN:978-80-247-4266-3
Voliteľný stavVoliteľný stav:Titul je vypredaný
Rok vydaniaRok vydania:2012

Popis titulu

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze