Kategorie
 
 
 
 
Časopisy > Zdraví, relax > Jóga DNES Special - č. 2/2018 (Říjen 2018)
 

Jóga DNES Special - č. 2/2018 (Říjen 2018)

Vaše cena: 79,00 CZK
Produkt bol pridán do Wishlistu.
Tento produkt se už nachází vo Wishliste!
Informace o titule:
Počet stránPočet strán:116
Rozmery - šírkaRozmery:170
Rozmery - výškaRozmery:230
JazykJazyk:český
Voliteľný stavVoliteľný stav:Titul je vypredaný
Rok vydaniaRok vydania:2018

Popis titulu

1. října vychází v pořadí druhé speciální vydání časopisu Jóga DNES, které je tematicky laděné do přicházejícího podzimního období.

V první polovině Speciálu se obrátíte sami k sobě a ke svému nitru – seznámíte se s technikami pro očistu mysli teď a tady, dokážeme vám, že meditovat zvládne opravdu každý a představíme vám různé přístupy k tomu, jak si efektivně uklidit v hlavě.

Druhá polovina Speciálu je věnována receptům na pokrmy pro lehkost a energii, které jsou pro přehlednost rozděleny na vegetariánské, veganské, bezlepkové a zdravé dezerty. Nezapomínáme ani na ájurvédu a ájurvédské recepty pro zahřátí a vyrovnání rovnováhy.

Ve speciálu navíc najdete 16 interaktivních stran, které lze vystřihnout a použít k práci na sobě samém. Očista prostoru, vztahů a mysli, zaznamenávání dobrozvyků či formulace svých přání – to je obrácení se do nitra, které je pro podzimní chmurné dny jako dělané. 

Jóga Dnes SPECIÁL – Úklid v hlavě pomůže všem rozjasnit nejenom mysl a duši, ale pomůže i tělu se díky józe cítit dobře.

Komentáře

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze